Nieuws

Want God had de wereld zo lief dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.
Joh.3:16

Doop

Categories: Church,Nieuws

Feest in onze gemeente! Alfonsine en Monique lieten zich dopen. Klein detail, Alfonsine is waarschijnlijk de oudste vrouw ooit die zich liet dopen. Ze is nl. 91 jaar! Als mensen zich laten dopen, willen ze hier publiekelijk mee aangeven dat ze de Heer Jezus willen volgen. Dus wat een geweldige dag was het voor hen beiden en natuurlijk ook voor ons als gemeente.

Na een tijd van zang en gebed en een korte overdenking over de doop, werd eerst aan Monique gevraagd om zich naar het doopbad te begeven en haar getuigenis te geven. Daarna werd ze gedoopt. Echt een bijzondere gebeurtenis. Hetzelfde gebeurde met Alfonsine. Het mooiste moment was wel het moment dat ze uit het water kwam. Ze straalde gewoon en na afloop vertelde ze dat ze het gevoel had in de hemel te zijn. Ik ben er zeker van dat ze in de hemel voor hen hebben staan juichen. Wat een prachtige dag, eentje om nooit meer te vergeten!

Author: JP